Kalasataman Kiipeilyareena avataan 20.9.

Pitkään suunnittelupöydällä ollut Kalasataman kiipeilyhalli avataan vihdoin syyskuussa.

Matkan varrella kiipeilyhallin suunnitelmat ovat muuttuneet kovin paljon alkuperäisistä.
Vaikka lopullista päätöstä kiipeilyseinien designista ei koskaan hakattukaan kiveen, tila koettiin jo alun perin riittämättömäksi Salmisaaren Kiipeilyareenan kaltaisille, jyrkille ja korkeille kiipeilyseinille. Intohimoisista kiipeilijöistä koostuvalle suunnittelutiimillemme alkuperäiset suunnitelmat tuntuivat lopulta kaikki kompromisseilta. Lopulta heräsi ajatus, joka tarjosi mahdollisuuden tehdä jotain ainutlaatuista Helsingin uudelle, mahtavalle liikepaikalle.
Kalasatamaan saisi todella rakennettua maailmanluokan boulderointihallin.
Päätöksen synnyttyä, muutimme suunnitelmia ja olemme jo kovaa vauhtia rakentamassa Kalasataman hallia syksyn avajaisia varten. Syksyllä avataan kiipeilijöille urbaani, merinäköalalla varustettu boulderointihalli, johon metro kuljettaa kiipeilijän perille asti.

Samalla vuosijäsenyydellä voit kiivetä Kalasatamassa sekä Salmisaaressa.
Tarjoamme nyt vuosijäsenyyteen 2kk kaupan päälle ja tarjous on voimassa 12.8. asti.

Kalasataman Kiipeilyareenan avajaisia vietetään Kauppakeskus REDI:n avatessa ovensa 20.9.2018.