Patxi Usobiaga vieraana

Uuden tilan avajaisissa Patxi Usobiaga!

Avaamme uuden treenitilan 1. lokakuuta Liikuntakeskuksen kerrokseen yksi (GR8 vieressä). Tila tulee olemaan vuosijäsenten sekä pienryhmien käytössä. Tilasta löytyy noin viisi metriä korkeita boulderseiniä aina 4 astetta loivasta släbistä 50 astetta jyrkkään negakiipeilyyn sekä monipuolinen ja iso Campuslauta. Treenitilan kiipeilyseinät täytetään varsinaisten väribouldereiden sijaan lukuisilla otteilla, vanhaan kunnon ”treenikeivi tyyliin”. Tämä mahdollistaa yksilöllisten treenireittien tekemisen jokaisen harjoittelutarpeisiin. Informoimme myöhemmin kalenterista, josta näet vapaat ajat ryhmävarausten ulkopuolella.

Tilan avajaiset pidetään sunnuntaina 1.10. ja Kiipeilyareena Valmennus ylpeänä esittää ulkomaan vieraana Patxi Usobiagan!

Tule kuuntelemaan nykyhetken kysytyimmän kiipeilyvalmentajan treenivinkit. Usobiaga valmentaa useita maailman huippukiipeilijöitä kuten Chris Sharmaa ja Adam Ondraa. Patxi on maailmanmestari vuodelta 2009 sekä maailmancupin kaksinkertainen voittaja. Valmennusluennoilla saat kiipeilyysi tuhdin paketin treeniohjeita, joita havainnollistetaan käytännön esimerkeillä.

Ilmoittaudu Patxin luennolle sekä avajaisiin sähköpostilla. Paikkoja on rajattu määrä ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton ja avoin vuosijäsenille. Voit valita joko klo 9.30 – 12.30 tai klo 14.30 – 17.30 luennon (ilmoita aika sähköpostissasi).

MOLEMMAT LUENNOT OVAT TÄYNNÄ

 

kuva: Francois Lebeau