Useimmin mieltä askarruttaa:

Mistä voin katsoa jos juniori / lasten kiipeilypuoli on varattuna?

Löydät varatut ajat täältä Lasten synttärit.

Lasten oma vaijeri- ja boulderseinä on yleensä vapaa arkisin klo 9.00 – 15.30 sekä sunnuntaisin klo 10.00 – 12.30. Soittamalla info-numeroomme 045 329 2552 saat lisätietoja.

 

Haluaisin tulla kiipeämään ryhmän (yli 5 henkilöä) kanssa.

Soita meille puh. 045 329  552 tai laita meiliä peter.hammer@kiipeilyareena.com. Kauttamme voi varata erilaisia ohjattuja tapahtumia.

Unohdin tavaroitani sinne Areenalle, mistä voin hakea?

Vaatteet tai muut unohdetut tavarat tuomme asiakaspalvelutiskin lähellä olevaanlöytötavaralaatikkoon. Arvotavaroita kannattaa kysyä suoraan henkilökunnaltamme, pidämme ne tallessa sinua odottamassa mikäli ne ovat löytyneet.

Olen käynyt kokeilemassa, miten jatkan harrastusta?

Voit kysellä meiltä, paikanpäällä, jatkokursseista (kts.kurssit ja valmennus) tai ostaa kiipeilykenkiä, valjaita, köysiä ja muita välineitä kaupastamme.

Milloin ja missä voin kiivetä yksin?

Kun olet yli 14 vuotias, voit kiivetä vaijereilla ilman vanhempien valvontaa. Isompaan boulder tilaan pääset yli 12 vuotiaana. Synttäritilojen takana on alle 12 vuotiaille oma boulderseinä, jonne vanhempien läsnäollessa pääsee kiipeämään silloin kun siellä ei ole synttäreitä tai junnuryhmiä. (kts kysymys 1)

Tarvitaanko aikaisempaa kokemusta?

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, kokeilemisen halu ja liikunnan riemu auttavat asiaan :)

Millaiset vaatteet sopivat kiipeilyyn? Missä voin vaihtaa vaatteet?

Varusteiksi sopivat pitkät housut kuten verkkarit/ trikoot, T-paita sekä ohuet sukat vuokrakenkien alle.. Meiltä löytyy lukolliset kaapit, pukukopit ja suihkutilat sekä varauksesta saunatilat. (kts. Synttärit, yritysmyynti)

Onko jotakin aikarajoitusta?

Ei, voit kiivetä niin kauan kuin huvittaa, kunhan kiipeilet aukioloaikojemme puitteissa :)

Paljonko kertamaksu on ja mitä se pitää sisällään?

Katso tarkkemin täältä Hinnat. Kertamaksut: Kertamaksu: 14€ (varusteilla 20€) Kertamaksu ma-pe ennen 16.00: 10€ (varusteilla 16€) Kertamaksu lapsi: 10€ (varusteilla 15€) Boulderointi: 11€ (vuokrakengät 4€)

Voinko jättää lapsen yksin kiipeilemään, onko siihen vahtijaa?

Alle 14 vuotias lapsi tarvitsee aina vanhempien valvonnan ja läsnäolon.

Tarvitseeko minun tehdä varausta etukäteen?

Voit tulla kiipeämään milloin vain, löydät aukioloaikamme täältä (kts. Aukioloajat). Viikonloppuisin saattaa olla enemmän ruuhkaa puolen päivän jälkeen ja voi joutua hieman jonottamaan. Arkisin kävijämäärä lisääntyy myös iltapäivästä alkaen.

Voit siis kiivetä vaijereilla (alle 14-vuotiaat aikuisen seurassa) ja ollessasi yli 12v. voit myös kokeilla boulderointia (kts. boulderointi). Yläköysi- ja köysikiipeilyä et voi tulla kokeilemaan ilman että sinulla on voimassaolevaa varmistuskorttia.

Minkä ikäisenä voin tulla kokeilemaan?

Vanhempien läsnäollessa ei vaijerilla kiivetessä alaikärajaa oikeastaan ole, nuorimmat ovat olleet 4-vuotiaita.

Onko esim. vaijereilla kiipeillessä mitään ikä tai painorajoitusta?

Vanhempien läsnäollessa ei vaijerilla kiivetessä alaikärajaa oikeastaan ole, nuorimmat ovat olleet 4-vuotiaita.

Pitääkö minun varata oma ohjaaja opettamaan?

Ei tarvitse, voit tulla yksin niin halutessasi. Saat vuokrattua valjaat ja kengät paikanpäältä. Me myös näytämme ja kerromme miten vaijerilla kiivetään.