Etsitkö uusia suuntia, ajatuksia tai harjoitteluohjelmia kiipeilytasosi kehittämiseen? Haluatko hioa tekniikkasi seinällä entistä paremmaksi tai vinkkejä kiipeilyä tukevaan oheisharjoitteluun? Häämöttääkö kiipeilyreissu tulevaisuudessa, ja haluat olla parhaassa mahdollisessa kunnossa juuri matkasi kynnyksellä? Yhdessä valmennustiimimme kanssa löydät oikeat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi!

Kiipeilyareena Valmennus tarjoaa sinulle räätälöityä, yksilöllistä valmennusta. Kehittymiseen tarvitaan sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä, ja ennen kaikkea motivaatiota pitkäjänteiseen harjoitteluun. Aki Pakarinen, Kuutti Huhtikorpi, Maria Skyttä sekä Veera Turkki ovat yhdistäneet erikoisosaamisalueensa ja muodostavat rautaisen kovan, neljän hengen valmennustiimin. Harjoittelun suunnittelussa kunnioitetaan jokaisen omia lähtökohtia ja tavoitteita.

Valmennusta on tarjolla niin yksilö- kuin parivaihtoehtoina ja treenipaketteja aina viidestä neljäänkymmeneen tuntiin. Kiipeilyareenan vuosijäsenet ja KURY:n jäsenet saavat 10% alennuksen valmennuspakettien hinnoista.


Hintaesimerkkejä:

5  x 1 hlö    340,-
10 x 1 hlö   620,-
5 x 2 hlö     430,-
10 x 2 hlö   790,-

Lisätietoja saat valmennustiimimme vetäjältä Aki Pakariselta.

_X0A6912