Web-kaupastamme voit ladata tuotteita asiakaskortillesi, ostaa tulostettavan lahjakortin tai ilmoittaa itsesi haluamallesi kurssille. Luettuasi seuraavat ohjeet, voit valita haluamasi palvelun ja siirtyä kauppaan.

  • Jos olet rekisteröitynyt jo asiakkaaksi Kiipeilyareenalla, käytäthän webshopin kirjautumisessa samaa, aikaisemmin ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Näin lataamasi tuotteet menevät samalle tilille johon asiakaskorttisi (tai varmistuskorttisi) on liitetty.
  • Jos ostat tuotteen jollekin toiselle, voit ostaa vain lahjakortin. Lahjakortin voit tulostaa tai tallentaa PDF -muodossa.

Hinnat ja maksaminen

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Voitte maksaa ostoksenne seuraavien pankkien verkkopalvelun kautta: Osuuspankki, SampoPankki, Handelsbanken, Tapiola, Aktia, Ålandsbanken, S- Pankki, Säästöpankki, Nooa Säästöpankki, Nordea Maksuvälineinä toimivat myös Visa, Euro-/MasterCard ja Visa Electron

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron – tai MasterCard-korteilla, Kiipeilyareena/Kiipeilyvisio Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.
Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa-, Visa Electron – tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille.
Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.